O nama

Energogas, osnovan  1984.godine, je porodična firma za projektovanje, ugradnju, i servis svih vrsta mašinskih instalacija. Naše licencirano osoblje izvodi radove na najsigurniji zakonom propisan način.

Nalazimo se na listi ovlaštenih firmi za projektovanje i izvođenje gasnih instalacija i kotlovnica.  Nudimo usluge na bazi sopstvenih tehničkih rješenja ili po već pripremljenim projektima.

  • Centralno grijanje
  • Toplovodne i parne kotlovnice na sve vrste goriva
  • Toplotno izmjenjivačke podstanice
  • Klimatizacija i ventilacija
  • Vanjski i unutrašnji razvodi cjevovoda za sve vrste energetskih medija

Projektujemo, ugrađujemo i servisiramo centralno grijanje, hlađenje, ventilaciju, kotolovnice, gasne instalacije i sprinklere. Uz primjenu najnovijih tehnologija i na bazi više od 30 godina iskustva nudimo inženjering, konzalting, projektovanje, izvođenje, defektažu i rekonstrukcije.

Sa nama nećete imati probleme sa odgađanjem rokova. U slučaju sitnih prepravki ili pitanja uvijek će vam se javiti stručna osoba i obići vas po potrebi.

Iskrena komunikacija sa kupcima nam je jednako bitna kao i kvalitet radova. Želimo biti rijetka firma iz građevinskog sektora koja raste isključivo zahvaljujući preporukama zadovoljnih kupaca.